Utrecht Kotlin Meetup

Kickoff

Yes, its there! the Utrecht Kotlin Meetup and the first session has been planned for January 16th, 2018. You should be there!
Want to know more about Kotlin the new JVM language made by Jetbrains, but don’t know where to start. Search no further and start with us.

Dutch meetup excerpt:

Ben jij onlangs naar een conferentie of heb jij onlangs verschillende artikelen gelezen? Dan is de kans groot dat je het nieuwe fenomeen Kotlin bent tegengekomen. Kotlin is booming en verovert een hoop grondgebied de laatste tijd. Onlangs heeft Google Kotlin als officiële programmeertaal van Android benoemd.

Wil jij weten waarom Kotlin in opkomst is en wat het jou te bieden heeft kom dan dinsdag 16 januari naar de eerste meetup van de Kotlin User Group. Op deze avond zal jij kennis maken met alles wat Kotlin te bieden heeft.

Agenda:

17:00 – 17:30 uur: Welkom (personeelsrestaurant)

17:30 – 18:15 uur: Eten (personeelsrestaurant)

18:15 – 20:30 uur: Kotlin (A12)